You are currently viewing Tökéletes örömanya ruha esküvőre

Tökéletes örömanya ruha esküvőre

Az örömanya fontos szerepet tölt be az esküvői partin, így központi szereplőként egyáltalán nem mindegy, hogy milyen ruhát visel.

Az örömanya nem csupán segíthet bizonyos részletek kivitelezésében, de a családtagok és a vendégek számára is meghatározó személy, illetve az egész tervezési folyamat során fontos szerepe van.

Azok az örömanyák, akik nagyon különleges örömanya ruhát keresnek a lányuk vagy a fiuk esküvőjére, sokszor úgy jönnek valamelyik üzletünkbe, hogy nem akarnak „a menyasszony vagy a vőlegény tipikus anyjának” kinézni.

örömanya ruha esküvőre

Úgy tűnik, hogy a „tipikus” által előidézett kép egy taftos ruhába öltözött hölgyről szól, akit bolero kabátos ruhába szorítottak, és kissé hivatalosnak érzi magát, netán feszeng a ruhájában.

Ha valaki elegáns, lágyabb, nyugodtabb és fiatalabb megjelenést keres, akkor jó helyen jár. Az örömanya ruháink egyediek, és mindenki a saját személyes stílusának megfelelően vehet fel hozzá kiegészítőket. A méret nem jelent problémát, mivel a ruháink többsége 3-4 méretben készülnek.

Legtöbb formatervezésünk újra és újra viselhető, mivel nem úgy néznek ki, mint a „tipikus örömanya ruha”. Örömanya kollekciónk darabjai vacsorákhoz, családi ünnepségeken, céges rendezvényeken és más különleges alkalmakhoz is viselhetők.

Ha konkrét kérdése van az örömanya ruháinkkal kapcsolatban, nézzen körül a webáruházunkban, vagy keressen minket bizalommal.

5 tippünk az örömanya ruha kiválasztásához

 1. Az áruház helyett egy szaküzlet sokkal személyre szabottabb figyelmet fog nyújtani az egész folyamat során – a ruhaválasztástól a megfelelő fehérnemű kiválasztásáig.
  Eladóink óriási tapasztalattal  rendelkeznek, így segítenek a legelőnyösebb fazont kiválasztani.
  örömanya ruha fazonok
 2. Ha személyesen vásárol, hozzon magával egy fotót vagy mintát a koszorúslányok ruhájának anyagából, vagy írja le a ruha színét.
 3. Ne rendelje meg az örömanya ruhát túl sokkal az esküvő előtt, hagyja, hogy minden választás végleges legyen, és ahhoz illő viseletben jelenjen meg a nagy napon.
 4. A ruha vásárlásakor szívesen segítünk a ruhához illő fehérnemű vagy kiegészítők kiválasztásában.
  fiatalos örömanya ruhák
 5. Az örömanyák az ifjú páron kívül egymással is egyeztethetnek. A vőlegény édesanyja örömmel hívhatja a menyasszony édesanyját a közös ruhaválasztásra, de mindenképp érdemes kommunikálniuk egymással, hogy színben, stílusban hasonló ruhát viseljenek.
esküvő örömanya ruha

Milyen legyen az örömanya ruhája?

Az örömanya ruha etikettje folyamatosan fejlődött. A múltban az örömanya ruhák híresek voltak arról, hogy túl konzervatív volt a stílusuk, de ez már aligha van így. Az örömanyákat arra ösztönzik, hogy viseljenek olyan ruhát, amit szeretnek (természetesen a menyasszony jóváhagyásával). A karcsú estélyi ruhák, a divatos minik és maxiruhák mind nagyszerű lehetőségek az örömanya számára.

örömanya ruha színe

Elsősorban a szezonalitás segít meghatározni a választott ruha stílusát. Például lehet, hogy az örömanya nem akar hosszú, nehéz szoknyát vagy csipke ujjat viselni nyár közepén, és inkább viselne valami könnyedebb fazont. A menyasszonyi ruhához és a koszorúslány ruhákhoz hasonlóan az örömanya ruházatának is megfelelőnek kell lennie az évszaknak.

örömanya ruha bolt

Az esküvő helyszíne is segíthet abban, hogy milyen legyen az örömanya ruha stílusa. Merítsen ihletet a menyasszonyi ruhából és a koszorúslány ruhákból, mivel a helyszín stílusén kívül ezek segíthetnek eldönteni, hogy az örömanyán mi állna jól.

Milyen stílusú legyen az örömanya ruha?

örömanya ruha sylverro

Stílusában igen, de színében nem érdemes olyat választani, amelyek megegyeznek vagy nagyon hasonlítanak a menyasszony és a koszorúslány ruhájához, egy kicsit bele fog olvadni a tömegbe. Viseljen olyan stílusú ruhát, amely illeszkedik az esküvő helyszínéhez.

Milyen színű legyen az örömanya ruha?

Nincs szabály arra vonatkozóan, hogy az örömanyának milyen színt kell viselnie. Azt szoktuk javasolni, hogy érdemes elkerülni a fehér, elefántcsont vagy pezsgő színű árnyalatokat, hogy az örömanya ne vonja el a figyelmet a menyasszonyról.

alkalmi ruha esküvőre moletteknek

Milyen hosszú legyen az örömanya ruha?

A ruha hossza személyes választás. A hosszú ruhák és szoknyák minden esküvőre alkalmasak. Az örömanyáknak nem kell azonos hosszúságú ruhát viselniük, bár sokan így szokták azt érezve, hogy ez talán harmonikusabb megjelenést kölcsönöz, különösen az esküvői fotókon.

esküvőre ruha vendégként moletteknek

Sylverro örömanya ruha vélemények

Mindig nagyra értékeljük ügyfeleink visszajelzését akár szóban, valamelyik márkaboltunkban, akár weboldalunkon keresztül üzennek nekünk.

 • „A ruha gyönyörű! A ruhát a fiam esküvőjére vettem. A szín és az anyag tökéletes! Köszönöm!”
 • „Szeretem ezt a ruhát. Rendelés után gyors volt a kiszállítás. Nagyon elégedett vagyok a vásárlással.”
 • „A méret egy hajszálnyit bő volt mellben, de összességében gyönyörű ruha az esküvő napjára. Nagyon elegáns volt, és kézzel volt varrva!”
 • „A ruha lenyűgöző! Olyan jól elkészített, a részletek és az anyaga csodálatos. Nem is lehetnék boldogabb, alig várom, hogy felvehessem! Köszönöm!”
 • „Egyszerűen csodaszép! A szállítás szupergyors volt, pontosan az, amire vágytam, nagyszerű minőség!”
 • „Nehéz találni hozzám illő ruhát, de ez a méret tökéletes volt!”
 • „Tökéletes választás volt! A ruhát sokan megdícsérték az esküvőn is.”
 • „Ez az örömanya ruha meghaladta az elvárásaimat. A minőség csodálatos, és a ruha pontosan olyan, mint ahogy a képen láttam a webshopban.”
örömanya ruha nadrágos nagy méretben

A felíratkozást nem tudtuk menteni. Kérünk, próbáld meg újra.
 
Sikeresen feliratkoztál a hírlevélre.
 

Hírlevél

Íratkozz fel hírlevelünkre, hogy értesíthessünk az újdonságokról, akciókról, és megkapd a legújabb cikkeket.

Íratkozz fel a hírlevelünkre és értesülj az újdonságokról!

Szeretnék hírlevelet kapni, és elfogadom az adatvédelmi szabályzatot

 

This Post Has One Comment

Vélemény, hozzászólás?