You are currently viewing Nagyméretű alkalmi ruha

Nagyméretű alkalmi ruha

A Sylverro webáruházban nagyméretű alkalmi ruhák széles választéka kapható teltebb alakra. Kínálatunkban nagyméretű esküvői ruhák, egyedi örömanya ruhák és party ruhák is találhatók, de különleges alkalmakra, családi rendezvényekre, ballagásra, szalagavatóra is megtalálható az ideális darab.

A tökéletes alkalmi ruha megtalálása nem mindig egyszerű feladat, mert a nagy méretű alkalmi ruháknak tökéletesen kell illeszkedniük a test vonalára. A ducibb alkatú hölgyeknél nem árt, ha jótékonyan eltakar bizonyos részeket, ami megmutatható, azt mutassuk meg bátran, amivel nem kell büszkélkedni, azt diszkréten el tudjuk rejteni.

Webáruházunkban különböző anyagú és méretű, szabású és fazonú alkalmi ruhák közül lehet válogatni. Azt állítjuk, hogy bárki megtalálhatja a számára ideális alkalmi ruhát, aki próbálni szeretne, nyugodtan eljöhet márkaboltjaink egyikébe: Budaörsre, Kistarcsára, Balatonboglárra vagy Székesfehérvárra is.

Különleges nagyméretű alkalmi ruhák nőknek

Ki mondta, hogy a plusz size alkalmi ruhának unalmasnak kell lennie? Ha valaki nem tudja, milyen ruhát vegyen fel alakja karcsúsításához, nálunk megtalálja a választ a kérdésére. A duci divat néha kihívást jelenthet az alkalmi viselet szempontjából, mivel nem mindegy, hogy milyen stílust választasz az alakodhoz.  azért nézel a Sylverro webáruházában vagy eljössz üzleteink egyikébe, ötleteket adunk a teltkarcsú nők legszebb és legelegánsabb alkalmi viseletéhez.

Milyen színű, milyen hosszú, milyen stílusú legyen? Elolvashatod tippjeinket is az ideális örömanya ruha kiválasztásához!

Karcsúsító ruha tippek

A telt nők ruháinak kiválasztásakor általában a homokóra alakra kell törekedni. Ennek többféle trükkje van: az egyik az, hogy vállpárnát helyezünk a felső részbe, amely a vállat szélesebbnek, a derekat pedig keskenyebbnek mutatja. Nyújtott szoknyákkal a homokóra alak hatás fokozható.

Szabadon lehet választani testformát követő ruházatot, de érdemes különböző anyagokkal játszani. Ilyenkor a ruhához kiegészítőket vagy hosszú, lenge darabokat viselhet. A túlzottan bő ruházatot általában kerülni kell, mivel pont az ellenkező hatást éri el. Ehelyett hangsúlyozzuk az előnyös idomokat ugyanis mindenki rendelkezik ilyenekkel. Ha nem is akarja mondjuk megmutatni a karját, számos megoldás létezik: manapság a stóla, pelerin, boleró vagy egy ujjatlan köpeny nagyon népszerű, mivel ezek a ruhadarabok éppen csak takarnak.

Az egyoldalú, aszimmetrikus ruhák is ideális választás a teltebb nők számára, mert az izgalmas szabás felhívja a figyelmet a vállra, és a többi testrész is karcsúbbnak tűnik ezáltal. A molett nők számára a sötét színek, csíkok és virágminták is ajánlottak. Ez utóbbinál ügyelni kell arra, hogy a virágok ne legyenek túl nagyok, mert akkor az idomok is megnőnek optikailag. Simán viselhet nadrágot is, itt a kissé szűkebb vonalvezetés ajánlott, és merész, elegáns tunikával is hordhatja.

Gréta molett alkalmi ruha webáruház alacsony molett nők divatja Telt alkatra ruha optikailag karcsúsító ruhák
ELEGÁNS CSINOS RUHA Nagyméretű női ruhák boltja Budapesten Nagyméretű alkalmi ruha Molett alkalmi ruha esküvőre
Plus size alkalmi ruha esküvőre Lepel ruha plus size örömanya ruha moletteknek Molett örömanya ruha
A felíratkozást nem tudtuk menteni. Kérünk, próbáld meg újra.
Sikeresen feliratkoztál a hírlevélre.

Hírlevél

Íratkozz fel hírlevelünkre, hogy értesíthessünk az újdonságokról, akciókról, és megkapd a legújabb cikkeket.

Íratkozz fel a hírlevelünkre és értesülj az újdonságokról!

This Post Has One Comment

Vélemény, hozzászólás?