You are currently viewing Milyen lesz a molett divat 2023-ban?

Milyen lesz a molett divat 2023-ban?

Lássuk, milyen trendek és ötletek várhatók a molett divat 2023-as irányzataiban, de elképzelhető, hogy az alábbiak nem csak a jövő évre lesznek érvényesek.

Sok telt nő úgy gondolhatja, hogy a divatos kifutók új darabjai nem nekik szólnak, hogy a plus size nőknek szóló divat nem létezik. Nincsenek csúnya nők, sőt, bármilyen hiányosság ügyesen elrejthető, ha ügyesen választasz sminket és ruhákat.

Plus size molett divat 2023-ban

Ha a nagyméretű ruhák divatját nézzük 2023-ban, nyugodtan kijelenthetjük, hogy a kifutókon a telt hölgyek nőiesnek, és stílusosnak tűnnek.

Ugyanakkor vannak szabályok a teltebb hölgyek öltözékére nézve, amelynek célja hangsúlyozni a méltóságot és elrejteni a hibákat. Először is, olyan ruhákat kell választanod, amelyek illeszkednek hozzád. A második szabály, mindenképpen vásárolj megfelelő fehérneműt.

Távolítsd el a túl nagy ruhákat a szekrényedből. Ezek a formátlan darabok csak növelik az alakodat.

nagyméretű ruha divat 2023

A megfelelő ruhák kiválasztásához tanulmányoznod kell a testalkatodat, ki kell emelned az előnyöket, és jól megválasztott ruhákkal hangsúlyoznod kell őket, a hibákat pedig el kell rejtened, ha vannak.

Molett farmer divat 2023

2023-ban a farmerek és a kis felsők az uralkodó irányzatok. Mit tegyenek ebben az esetben a telt hölgyek? Mondjanak le a farmerről? Semmiképpen sem. A szűk farmer nem csak a vékony nőknek való. A vastagabb lábú vagy derekú hölgyek is megengedhetik maguknak ezt a ruhadarabot.

Molett farmer divat 2023

A farmer magasabb szabásvonala formálja a derekat, és kiemeli e fényűző csípő szépségét. Érdemes hosszúkás ingeket viselned farmerrel, jobb az egyenes szabású és az oldalsó kivágással. 

Felső divatirányzatok

Ehhez V kivágású inget javaslunk kiválasztani. Mindezek a részletek vizuálisan vékonyítja az alakot, karcsúságot kölcsönöznek neki, és felhívják a figyelmet a mellek gyönyörű formáira. Ezek a felsők a plus size divat fontos elemei lesznek 2023-ban.

divatos női felsők webáruház

Meleg időben szűk farmerrel viselhetsz például tunikát, amelyben az alsó rész (szegély) aszimmetrikusan van kialakítva.

A gyapjúból készült ujjatlan kardigán hűvös időben remekül mutat a farmerrel. Érdemes játszani a színekkel és a mintázatokkal. Abban az esetben, ha az alap azonos színű, akkor élénk mintával és kontrasztos színekkel rendelkező kardigánt praktikus kiválasztani.

Stílustrendek a plus size ruháknál

Jövőre a molett divatban trópusi növényekkel, virágokkal díszített, sőt gyümölcsös minták lesznek a divatosak. A telt hölgyek válasszanak kis elemekkel rendelkező nyomatokat, ha a minta nagy, akkor eljön egy részből.

plus size stílustrendek

A romantikus stílusú ruhák kifejezetten a szép, gömbölyded formákkal rendelkező hölgyeknek előnyösek. Végül is egy merész dekoltázs főleg azoknak a nőknek áll jól, akiknek van mit mutatni.

2023-ban az A vonal és a csipke is menő lesz. Az ilyen szabású ruha hangsúlyozza a mellet, és elrejti a derék környékén esetlegesen kidomborodó részeket, és vizuálisan nyújtja a sziluettet.

A csipke lehetővé teszi, hogy a mély dekoltázs kevésbé hivalkodónak tűnjön. A nagyméretű estélyi ruhák fodrokkal a vállakon kiválóan illenek a pompás formákhoz.

Nem kell attól tartanod, hogy ez a díszítés szélesíti a vállakat. A fodrok segítenek kiegyensúlyozni az alak arányait. Ezeknek a ruháknak a színösszeállítása a kontrasztok játékán alapulhat.

Blézer és blúz plus size estélyi ruhákhoz

Hűvösebb időben érdemes lesz blézert A szabású kabátot vásárolni. Nyugodtan kísérletezhetsz a színekkel, plusz sikket és kisugárzást kell adnia a megjelenésednek. Lehet a sárga, a türkizkék vagy akár a levendula bármely árnyalata.

plus size blézer

A divatban a romantikus termékek nőiességet kölcsönöznek a megjelenésnek. A varráshoz könnyű anyagokat, például sifont, selymet, vékony pamutot fogunk használni. Különös figyelmet kell fordítanunk az ujjak szabására, hogy azok nőiességet adjanak a ruhának.

Az aszimmetrikus szabás és a vállakat enyhén nyitó ujjak további lehetőségek a 2023-as modellekhez. A bársony divatos lesz 2023-ban, de a telt hölgyeknek előnyösebb, ha nem választják szoknyához. A trapéz alakú bőr darabok megfelelőbbnek tűnnek.

A ducibb alkatú lányok se utasítsák vissza a szoknyákat. A ceruzaszoknya ideálisan illeszkedhet az alakodhoz. A tunika vagy a kardigán tekintetében a legjobb, ha hosszabbat vásárolsz, hogy fedje a csípőt és a legszélesebb területeket.

2023-ban mind a szoknyás, mind a nadrágos együttesek divatosak lesznek, de a színmegoldások lehetnek egy kicsit jobban feldobva. Élénk színeket a megjelenésbe a kiegészítők segítségével is be lehet illeszteni.

Cipők és kiegészítők molett ruhákhoz 2023-ban

A világos, könnyű, szép ruhák divatja itt van, de mindig magassarkú cipővel viseld őket. A sarkak jövőre ismét visszatérnek a curvy fashion világába. A magas sarkú cipők karcsúbbá teszik az alakot és vizuálisan meghosszabbítják a sziluettet.

molett kiegészítők

A kiegészítőkkel jobb, ha eltereljük a többiek tekintetét az alak teltségéről, például egy szép sállal. Az ékszerekből jobb, ha kevesebbet használsz, ragaszkodj a minimalizmushoz.

Tippek a teltkarcsú ruhákhoz 2023-ra
1. Az első dolog, amiből ki kell indulnod, hogy választasz egy jó fehérneműt. A fehérneműt úgy tervezték, hogy szimulálja a mellek és a csípő alakját, és ne mutassa meg az összes hurkádat.
2. Ne ragadtasd el magad a karcsúsító fehérneműkkel, káros a bőrre és az egészségedre.
3. Nem túl okos dolog azt gondolni, hogy egy egyrészes ruha elrejti a súlyfelesleget. A választásod legyen a félig testhezálló ruházat 2023-ban is.
4. A ruháknak ki kell emelniük az alakod áramló vonalait, és nem szabad egy hatalmas gömbbé változtatni az alakodat.
5. A gömbölyded lányoknak kiegyensúlyozott megjelenést kell tudniuk teremteni. Nagyon fontos, hogy különleges drapériával vagy egyszerű övvel hangsúlyozd a derekadat.

A molett divat 2023-as kedvenc anyagai a selyem, a sifon, a puha gyapjú.

• A teltkarcsú alakhoz puha, könnyű, áramló anyagokat kell választani. Olyanokat, amelyek kiemelik nőies tested íveit. A pamut blúzok, szűk zakók nem fognak tetszeni a kívánt módon.

pamut ruha webshop

• Egy selyemblúz vagy egy puha pulóver jobban fog mutatni. A duci alkatú hölgyeknek el kell felejteniük a túl csicsás fodrokat és a nagyon díszes részleteket.
• Bármilyen felsőrész (zsebek, fodrok) növeli a térfogatot ott, ahol plusz térfogat van (kivétel lehet a dekoltázsnál, ahogy fentebb írtuk). Egyszerűség, tömörség, elegancia: ez a helyes választás.
2023-as divattippek a molett ruhákhoz

Csak kis kontrasztú mintákat válassz. Az élénk, nagyméretű mintázatok többnyire előnytelenül növelik a térfogatot.

divat tippek öltözködés

Az öltözködési tanácsadók azt tanácsolják, hogy olyan mintákat viseljünk, amelyek nem tartalmaznak túl kontrasztos kombinációkat. Jobb, ha a nyugodt és tompább mintákra koncentrálunk.

Egészítsd ki a megjelenésed masszív kiegészítőkkel. A kiegészítőidnek ki kell egészíteniük a stílusodat, és egyensúlyba kell hozniuk az arányokat. Ezért a stylistok azt tanácsolják a telt lányoknak, hogy nagyméretű, ugyanakkor minimalista stílusú ékszereket válasszanak.

Óvakodj a vékony pántú, kis kézitáskáktól. A telt lányoknak nem ajánlott a vékony pántokon lévő kis kézitáskák viselése. Ne feledd, hogy a hideg színek jobbak, mint a melegek. Jól tudjuk, hogy a szín hőmérséklete befolyásolja a méreteket vizuális szempontból.

Minél melegebb a szín, annál szélesebb. A hideg színek viszont csökkentik a hatást. A hideg színek játszanak a formákkal. Vedd ezt figyelembe, amikor új ruhát vásárolsz. A molett divat cipő irányzata jövőre az átlagos vagy elegáns sarok. A stylistok nem tanácsolják a telt lányoknak, hogy széles sarkú cipőket viseljenek. Jobb egy elegáns, 5-6 cm-es sarkú cipő.

cipő moletteknek

Vélemény, hozzászólás?