You are currently viewing Molett alkalmi ruha esküvőre

Molett alkalmi ruha esküvőre

A tökéletes molett alkalmi ruha esküvőre való kiválasztása nem mindig könnyű, de tanácsainkat elolvasva sokkal könnyebben fogsz dönteni, hogy mit vegyél fel. Mivel mindenki ilyen különleges eseményen akar a legjobb formában lenni, ha esküvőre készülsz, és nem tudod, milyen alkalmi viseletet válassz, akkor jó helyre jöttél, megmutatjuk, mit érdemes és mit ne viselj semmiképpen egy esküvőn!

alkalmi ruha esküvőre moletteknek

Esküvőre ruha vendégként moletteknek

A telt nők számára tökéletes alkalmi ruha megtalálásakor számtalan dolgot kell figyelembe venni a keresés során. Ha vizuálisan karcsúsítani szeretnéd az alakod, ne válassz zsákruhát vagy alaktalan ruhát, mert ez sokszor csak még többet sejtet, mint ami valójában van…

esküvőre alkalmi ruha

Ne félj a kissé feszes ruháktól! A csinos blúzos ceruzaszoknya jó választás lehet a telt hölgyek számára, de a minden testtípusra tökéletesen kinéző A-vonalú ruha is jó döntésnek szokott bizonyulni, így nem hagyhatod ki a mérlegelt lehetőségek közül. Az ilyen típusú ruha örömanyáknak is jól áll!

örömanya ruha moletteknek

A ducibb alkatú nőknél az a cél, hogy az öltözködés során elérjék a tökéletes homokóra formát, amelyet színek segítségével még könnyebben elérhető. Ha nem vagy elégedett a lábaddal, érdemes a felsőtestedre összpontosítanod, egy vonzó dekoltázzsal vagy színes kiegészítővel. Ha viszont nem vagy elégedett a felső testeddel, válaszd hozzá inkább az alsó test sötét színeit.

Van néhány íratlan szabály, amelyet javaslunk betartani az esküvőre való felöltözés során. Vannak színek, amelyek nem valók esküvőre, illetve meg kell hagyni a menyasszony és a vőlegény számára.

Ha esküvőre készülsz, ne vegyél fel olyan ruhákat, amelyekben uralkodik a fehér vagy a fekete szín. Nem tanácsos túlzottan hétköznapi öltözéket viselni, mert könnyen azt a benyomást keltheti, hogy nem tiszteled a fiatal párt. Kerülendő a farmer anyagból készült darabok viselete.

Esküvőre ruha vendégként moletteknek

Telt alakra alkalmi ruha

Két szóval foglalnánk össze: esti elegancia. A csipke mindig klasszikus lehetőség a kifinomult, telt alakhoz illő esküvői ruhákhoz vendégként. Ha nagyméretű, csipkés estélyit keresel, akkor sok remek lehetőség közül választhatsz.

Webáruházunkban nagyméretű örömanya és esküvői különleges ruhák széles választékban találhatók. A nagyméretű, molett alkalmi ruha esküvőre és bármilyen különleges, alkalmi rendezvényre felvehető: esküvőre, szalagtűző bálba, színházba, keresztelőre, céges rendezvényekre, céges bulikba és konferenciára.

telt alakra alkalmi ruha

Mit vegyek fel esküvőre?

Függetlenül attól, hogy az esküvő beltérben vagy szabadban van-e, inkább a kacér és nőies vonalú darabokat válaszd! A legtöbben elegáns, nőies együttest választanak, de akadnak, akik előnyben részesítik a vagányabb, sikkesebb megjelenést.

Milyen lesz az időjárás, és milyen a helyszín? Kérdések és divat dilemmák, de ne aggódj, esküvői stílus útmutatónkkal adunk ötleteket, hogy megtaláld a tökéletes plus size esküvői ruhát.

plus size esküvői ruha

A kiöltözéshez nem kell megvárni az estét. A legtöbb telt hölgy olyan ruhát választ, amely a visszafogott koktélruháktól akár a földig érő estélyi ruhákig terjed. 

Egy elegáns magassarkú, egy divatos kistáska, elegáns ékszerek és az időjárástól függően egy elegáns kabát vagy hangulatos kendő teheti teljessé esküvői öltözékünket. A tollfényes sifonkabát tökéletes egy nyári ruhához, míg a harisnyanadrág általában jó ötlet hidegebb napokra.

mit vegyek fel esküvőre

A textúrákat tekintve a merész, sokszínű virágos nyomatok ideális választás egy nyári esküvőhöz, míg a sötétebb, gazdagabb színek jobban megfelelnek a téli esküvők hangulatához. A kifinomultság fokozása érdekében olyan finom szöveteket válassz, mint a sifon, a tüll vagy a csipke.

A romantikus érzéshez passzolhat néhány fodor vagy díszes hímzés, míg a gyöngy kiegészítők vagy a flitterek egy kis csillogást adnak.

Nézz be webáruházunkba, és válogass elegáns esküvői ruháink között!

molett alkalmi ruha esküvőre
A felíratkozást nem tudtuk menteni. Kérünk, próbáld meg újra.
Sikeresen feliratkoztál a hírlevélre.

Hírlevél

Íratkozz fel hírlevelünkre, hogy értesíthessünk az újdonságokról, akciókról, és megkapd a legújabb cikkeket.

Íratkozz fel a hírlevelünkre és értesülj az újdonságokról!

This Post Has One Comment

Vélemény, hozzászólás?