You are currently viewing Hol vegyek esküvőre ruhát?

Hol vegyek esküvőre ruhát?

A legegyszerűbb, ha felmész az internetre, és ellátogatsz a webáruházunkba: https://www.molettdivat.hu/p.termekek

Hol vegyek esküvőre ruhát

Ha nem kifejezetten esküvői ruhát keresel, hanem esküvőre keresel ruhát vendégként, akkor Pinterest oldalunkon találsz néhány gyönyörű darabot: https://hu.pinterest.com/sylverro/esk%C3%BCv%C5%91re-ruha-vend%C3%A9gk%C3%A9nt-moletteknek/

Ha feltétlenül fel is szeretnéd próbálni a neked tetsző ruhát, akkor megtekintheted márkaboltjaink kínálatát is:

ÜZLETEINK

Sylverro – központ kis és nagykereskedés | 2143 Kistarcsa , Baross Gábor u. 14. | Telefon: +36302678182
Bővebb információk, nyitvatartás »

Budaörs kis és nagykereskedés | 2040 Budaörs , Bánki Donát út 28 | Telefon: +36705382467
Bővebb információk, nyitvatartás »

Sylverro – Szfv. | 8000 Székesfehérvár , Ady Endre u. 32. | Telefon: +3622784325
Bővebb információk, nyitvatartás »

Sylverro – Balatonboglár | 8630 Balatonboglár , Sétáló u 1.fszt.13. | Telefon: +36302678182
Bővebb információk, nyitvatartás »

Ha elég szerencsés vagy, és egy őszi esküvőre kaptál meghívást, akkor szerintem megtalálod a hozzád illő, nagyszerű viseletet az esküvőre. Talán még próbavacsorára vagy alkalmi koszorúslányruhának való fazont is találsz egy szép, őszi színben.

őszi esküvőre alkalmi ruha

Ha ezek között mégsem találod meg a neked tetsző alkalmi ruhát, akkor nemrég frissítettük a webáruházunk kínálatát további alkalmi termékekkel, amelyeket akár őszi esküvői vendég ruhaként is hordhatsz. Nézz körül nálunk: https://www.molettdivat.hu/cat.oromanya-es-eskuvoi-oltozetek/31

őszi esküvőre ruha vendégként

Nézd meg az aktuális választékot az alkalmi esküvői vendégruhák közül, és böngéssz még több alkalmi ruhát egy esküvőre vagy bármilyen családi rendezvényre. Tallózz a ruhák között, amelyek jelenleg raktáron vannak!

Esküvői ruhák

Az egyik legfontosabb nap egy pár életében, de a vendégek számára is: az esküvő napja! Közvetlenül a nagy nap bejelentése és a meghívók kiküldése után felmerül a kérdés, különösen a női vendégek számára. Attól függően, hogy az esküvői pár meghatározta-e az elvárt öltözéket vagy annak stílusát, többé-kevésbé szabadon választhatod meg az öltözékedet. 

Azonban mindig elvárják, hogy az alkalomhoz illő, stílusos, divatos darabot viselj. A férfiak számára a ruhaválasztás többnyire egyszerű: egy elegáns öltöny vagy szmoking elég az elegáns megjelenéshez. A nők esetében általában valamilyen estélyi ruha szükséges. Akár rövid, térdig érő vagy hosszú, az esküvői vendégek ruhája legyen ízléses, és emelje ki az Ön előnyös oldalait.

Esküvőre ruha vendégként moletteknek

Milyen ruha alkalmas az esküvőre vendégként?

Ha az esküvői ünnepségre exkluzívabb környezetben kerül sor, például egy kastélyban vagy egy 4-5 csillagos szállodában, akkor egy báli ruha vagy egy ízléses maxi ruha jó választás. Magasabb nők számára a hosszú ruha tökéletes. Alacsonyabb nők számára megfelelőbb a térdig érő koktélruha magassarkúval vagy szandállal. 

Polgári esküvőre diszkrét ingruhát is viselhet. A kérdés az, hogy milyen vágást válasszon, és milyen hosszú legyen? Nincsenek kötött szabályok arra vonatkozóan, hogy az esküvői vendégeknek szánt ruha nyakpántos, egyvállú vagy V-nyakú legyen. Elvileg a saját ízlésednek nincsenek határai. Csak arra ügyelj, hogy ne válassz túl mély dekoltázst, hogy ne vond el a figyelmet a menyasszonyról.

Tipp: az esküvői vendégek ruhája ne legyen túl rövid. Különösen a hosszú lábú nők esetében, különben akaratlanul is többet mutathatnak, mint kellene.

Milyen színeket viselhetnek a vendégek?

Esküvői vendégként 2 hibát elkövethetsz a ruha színének kiválasztásakor: feketét és fehéret semmiképp se vegyél! Az esküvőn csak a menyasszony lehet fehérben! A fekete szín is megfontolandó, mivel sok kultúrában a szomorúság szimbóluma. Ez a szabály azonban ma már nem 100%-ban érvényes. Ha fekete ruhát szeretnél viselni, de nem vagy biztos benne, célszerű ezt megbeszélni a násznéppel, vagy kifejezetten a menyasszony és a vőlegény családjával.

Ha van egy színpaletta vagy egy színvilág, amit a menyasszony és a vőlegény szeretne? Ezt használhatja útmutatásként a szín kiválasztásakor. A ruha kiválasztásakor esküvői vendégként ügyelned kell arra, hogy ne lopd el a figyelmet a menyasszonytól.

Karcsúsító ruha moletteknek

A feltűnő színek, például a piros, problémásak lehetnek. A nyári esküvőkön közkedveltek a friss, világosabb színek, de egy őszi esküvőn inkább valami bordó vagy sötétebb színvilág elegáns és az alkalomhoz illő. A klasszikus rózsaszín különösen népszerű a koszorúslányok és a vőfélyek számára, vendégként megint nem feltétlenül szerencsés. Aki valami különlegeset szeretne, annak egy virágmintás ruha ajánlott.

Milyen anyagból készüljön az esküvői vendégek ruhája?

A kiváló minőségű, elegáns szövetek alkalmasak egy exkluzív esküvőre. A sifonruhák nagyon finom és nőiesek. Mivel a sifon könnyű és kissé átlátszó, gyakran használják második rétegként egy opálos anyag, például pamut vagy selyem fölé. A pamutból vagy pamutkeverékből készült ruhák szintén nagyon népszerűek – légáteresztő képességüknek köszönhetően szellős érzést nyújtanak. A csipkéből készült betétek különleges színt adnak, a tüllruhák és a csipkeruhák lányos és romantikus megjelenést kölcsönöznek.

esküvői vendég ruhája

Ruhák polgári esküvőkre és templomokba

A polgári szertartáson az esküvői vendégek öltözködési szabályai általában kicsit lazábbak: itt az elegáns nadrágból, színes blúzból és blézerből álló együttes meggyőző lehet. Ha a szertartásra este kerül sor egy templomban, klasszikus, elegáns estélyi ruha ajánlott. Ha a meghívón ünnepi öltözetet várnak el, ez a szertartásra is vonatkozik: különösen a templomban ügyelj arra, hogy a vállad stóla vagy boleró takarja, ha a ruha ujjatlan.

ruha polgári esküvőre

Ünnepi divat az esküvői vendégek számára

Mit vegyél fel az esküvődre? Természetesen nem feltétlenül kell egész ruhát viselned esküvői vendégként: elegáns alternatíva lehet egy elegáns, laza nadrág, amelyek szandállal és csinos blúzokkal kombinálható. A hűvösebb őszi estéken kabátot vagy csinos blézert is viselhetsz. Az elegáns őszi esküvőkön a blézer vagy a stólák segítenek még elegánsabban kinézni.

Kiegészítők, mint a hab a tortán

A megfelelően használt kiegészítők növelhetik az öltözéked csillogását: A magas sarkú cipők egyszerűen gyönyörűek egy báli ruhával és optikailag nyújtanak. Ne feledd, hogy különösen az esküvői partik gyakran éjszakába nyúló tánccal járnak. Ne felejts lapos cipőt vinni magaddal, hogy a hivatalos rész után kényelmes cipőbe bújhass.

Ha egyszerű ruhát viselsz, hordhatsz ékszereket. A jó minőségű ékszerek feldobhatják az öltözéket és különleges hatást kelthetnek. Ha a ruhád már így is elég feltűnő, egy pár fülbevaló és egy finom nyaklánc is elegendő. 

A kézitáskának nem szabad túl nagynak lennie. Zsebkendő, tartalék smink, napszemüveg – mindez tökéletesen elfér egy közepes méretű táskában. Kerüld a nagyméretű táskákat, mivel azok nem illenek az alkalomhoz.

Összefoglaló az esküvői vendégek ruháiról

A tökéletes ruha az esküvői vendégek számára:

  • csinos és elegáns, de anélkül, hogy a középpontba kerülne, és megfosztaná a menyasszonyt a csillogástól.
  • nem fehér, halvány krémszínű vagy pezsgőszínű árnyalatokban. Csak a menyasszony visel fehéret.
  • kiemeli az alakod előnyös vonásait, és egész nap kényelmesen érzed magad benne, nem csak „kiöltözve”.
Esküvőre ruha vendégként 2021

 

A felíratkozást nem tudtuk menteni. Kérünk, próbáld meg újra.
 
Sikeresen feliratkoztál a hírlevélre.
 

Hírlevél

Íratkozz fel hírlevelünkre, hogy értesíthessünk az újdonságokról, akciókról, és megkapd a legújabb cikkeket.

Íratkozz fel a hírlevelünkre és értesülj az újdonságokról!

Szeretnék hírlevelet kapni, és elfogadom az adatvédelmi szabályzatot

 

This Post Has 2 Comments

Vélemény, hozzászólás?