You are currently viewing 2022 tavaszi divat trendek

2022 tavaszi divat trendek

Minden nő megérdemli, hogy nőiesnek és vonzónak tűnjön, és a divatos ruhák a plus size 2022 tavaszi divat szezonjában biztosan segítenek a kívánt eredmény elérésében és a hibátlan alak megformálásában a telt nők számára, különböző stílusokban és minden ízléshez.

Az elmúlt néhány évben a világ leghíresebb tervezői is különös hangsúlyt fektettek a plus size ruhákra, amelyeket neves modellek mutattak be nekünk gömbölyded formákkal, nagyméretű ruhákban.

plus size ruha webshop

A divatipar új trendjei nagyon változatosak, lehetővé téve, hogy kivétel nélkül minden hölgy gyönyörűen és bájosan nézzen ki, divatos ruhákban megjelenve. A harmonikusan kiválasztott ruhák önbizalmat adhatnak egy nőnek, vizuálisan elrejthetik a hibákat, és kedvezően hangsúlyozhatják egy ducibb alkat legjobb tulajdonságait.

Ismerkedjünk meg a legdivatosabb 2022-es molett ruházati trendekkel, mutatjuk, hogy mit ajánlunk tavaszra plus méretekben.

2022 tavaszi divat

A divatos plus size divatnak 2022-ben is megvannak a maga sajátosságai és választási finomságai, csak a helyesen kiválasztott ruha illeszkedik tökéletesen és harmonikusan, és mutat jól a telt idomokon.

A telt nőknek szánt divatos ruhák kiválasztásakor a következő fő szabályokat feltétlenül figyelembe kell venni:

 • Érdemes elfelejteni a túlméretezett ruhákat, a nagyon bő fazonokat.
  Plus size alkalmi ruha esküvőre

   

 • Válasszunk olyan ruhákat, amelyek tökéletesen illeszkednek az alakunkhoz.
 • Érdemes színvilági hangsúlyokat érvényesíteni, élénk elemeket választani, de ezeket nem túlzásba vinni.
  női virágos ruha nagy méretben
 • A színekkel különösen óvatosnak kell lenni: a nagy felületű mintákat ne erőltessük (pl. széles csíkok).
 • Nem szabad elfelejteni, hogy duci alkat esetén fontos az alapszabály betartása: sok mindent lehet, de csak mértékkel.

Ez vonatkozik a színek élénkségére és jelenlétére a plus size megjelenésekben: a minták kifejezőerejére, a ruhák méretének meg kell felelnie az Ön méretének – ne legyen se túl szűk, és ne is lógjon.

A nagyméretű ruháknak 2022-ben is hangsúlyozniuk kell a tulajdonos előnyös idomait, ugyanakkor a lehető legnagyobb mértékben el kell rejteniük a hibákat.

Menő stílusok és színek a 2022-es molett divatban

kek feher csikos ruha

 

A plus size ruhák nagyon szépen és stílusosan néznek ki mély, nemes és visszafogott árnyalatokban, ez lehet például smaragdzöld, akvamarin, mustár, olíva, terrakotta, homok, bézs, púder, barna, szürke, zöld, kék.

A pasztell árnyalatok gyengédséget kölcsönöznek, a fehér szín segít felfrissíteni a sugárzott képet, amelyet nem szabad elhagyni a telt nőknek sem. Fontos, hogy ne használjuk túlságosan a sötét és komor árnyalatokat, főleg tavasszal!

Anyagok

skót kockás női ruha

 

A szín és a stílus mellett a ruhák anyaga és textúrája is nagyon fontos.

A gömbölyded formákkal rendelkező hölgyeknek korlátozniuk kell magukat, de nem szabad kizárni, hogy kötött holmikkal egészítsék ki a ruhatárukat. Ha azonban nem megfelelően választjuk ki őket, vizuálisan néhány plusz centit adhatnak hozzá a megjelenéshez.

Választhatunk vászonból, pamutból, farmerből, szaténból és selyemből készült dolgokat is, amelyek nagyon szépen illeszkednek az összhatásba, amennyiben helyesen választjuk meg a stílust.

Plusz méretű alkalmi ruhák 2022-ben

Kétrészes alkalmi ruha moletteknek

 

A dús idomok nem adnak okot arra, hogy lemondjunk a szép és rendkívül nőies ruhákról, éppen ellenkezőleg, a divatos ruhák segítenek tökéletesen kiemelni az alakot, és elrejteni néhány hibát, ha vannak ilyenek, például a túl széles csípőt vagy a nagyobb hasat.

A moletteknek szánt ruhák geometrikus mintával, aszimmetrikus csíkokkal, a pöttyös és virágos ruhák aktuális stílussá válnak – a lényeg, hogy a minta ne legyen nagy és túl hivalkodó.

Ami a stílust illeti, a plus size alkalmi ruhák 2022-ben lehetnek pl. ing kivágású, aszimmetrikus, A-vonalú és blézeres ruhák. Figyeljünk az ujj jelenlétére, amelynek nem feltétlenül kell hosszúnak lennie, de jelenléte elrejtheti az esetlegesen előnytelen karokat.

Csíkos plusz méretű ruhák 2022

Nagyméretű női felsők

A csíkos minta a különböző típusú ruhák aktuális dísze, így az új kollekciókban is választhatsz stílusos ruhákat vízszintes, függőleges, átlós csíkokkal.

Ne feledd: a csíkos ruhákat a moletteknek olyan csíkkal kell választani, amely optikailag nem szélesít. Így például a molett ruhák vékony, színes csíkkal nagyon jól kiegészítik a stílust, de az érzékeny helyeken lévő széles csíkok éppen ellenkezőleg, növelik az adott testrész megjelenését.

Plusz méretű estélyi ruhák 2022

Az estélyi ruhák területén a kis méretű, virágos ornamentika menő lesz idén. Például kis fehér virágok kék háttéren nagyon finom képet fognak sugározni egy telt alkatú hölgyön.

A könnyű szövetekből készült, virágos ornamentikával díszített ruha a romantika felé húz, így ebben a változatban jól mutathat egy széles, fodros szegély, a gyönyörű ujjak, egy csinos, vékony öv.

Plusz méretű farmer

barna női farmernadrág

A farmer minden csinos nő ruhatárának elengedhetetlen darabja. Javasoljuk, hogy állj meg a klasszikus, egyenes szabású modelleknél, amelyek egy kicsit akár rövidebbek.

Az XXL farmerek között az alul szűkülő és térdnél hasított darabok szintén népszerűek. A molettebbeknek szánt divatos farmerek alja lehet szegett.

A divatos plus size farmereket ingekkel és blúzokkal, könnyű pulóverekkel, pólókkal és topokkal viselheted, a megjelenést szandállal vagy alacsony sarkú cipővel dobhatod fel. A farmer világos árnyalatai divatos színűek lesznek 2022 tavaszán.

Blúzok

zöld női blúz

A divatos blúzok ideálisan illeszkednek a ducibb nőkhöz, nőies és elegáns megjelenést kölcsönözve nekik. A finom mintázatokkal díszített modellek eredetiek lesznek, valamint az egyszínű blúzok, amelyek könnyen kombinálhatók ceruzaszoknyával, vagy egy kedvenc farmerrel, nadrággal.

A blúzok új darabjait az alak típusához kell igazítani: az alma alakúaknak alul konszolidált, felül pedig testhezálló blúz fog a legjobban állni, míg például a körte alakúaknak felül egy kicsit bővebb ruha áll jól.

Megfigyelhetőek már a ruhaüzletek fogasain az érdekes koncepciójú, aszimmetrikus, hátul egy kicsit hosszított blúzok, valamint az áttetsző ujjú modellek, amelyek jól mutathatnak bárkin.

Nadrágok

skót kockás női nadrág

A stílusos nadrágok minden nő ruhatárának egyik alapeleme. A túlsúlyos nadrágok divatos modelljei magas derékkal és enyhén levágott aljjal rendelkező lehetőségekkel kerülnek bemutatásra.

A dúsabbak számára készült képen a comb közepétől a comb közepétől felcsúszó, bőrszerű formátumban és monokróm összképben bemutatott széles szárú nadrágok, vagy a bézs színű széles szárú nadrágok fehér inggel látványosak lesznek.

Az eredeti formátum a gömbölyded hölgyek számára az egyenes nadrág színes csíkokkal, képben készült, piros színű akcentussal.

Pulóver

Ducibb alkattal sem szabad lemondanunk a kötött holmikról, csak helyesen kell kiválasztani és viselni őket. Javasoljuk, hogy finom kötött anyagból, texturált és terjedelmes elemek nélküli modelleket válassz, a legjobb, ha egyszínű, nyugodt árnyalatban.

Választhatunk bézs és barna garbókat, valamint alacsony és laza nyakkivágású pulóvereket, amelyek nagyon stílusosan mutatnak A vonalú, midi hosszúságú szoknyákkal. Ne válassz nagyméretű modelleket, mivel ezek túl nagy hatást kelthetnek.

Plus-Size szoknya

divatos alkalmi ruhák moletteknek

A gömbölyded idommal megáldott nők ruhatárának fontos eleme a szoknya, nem számít, milyen idő van kint. A nagyméretű szoknyák újdonságait különböző modellek kínálják 2022-ben, ezek például a térdig érő bőrszoknyák, ceruzamodellek, A vonalú modellek, valamint az aszimmetrikus kollekció.

Molett alkattal a legokosabb, ha lemondunk a miniszoknyákról, és inkább midi modelleket választunk, amelyek nőiesnek és még elegánsnak is tűnnek. A Sylverro kollekcióival a tavaszi-nyári szezonra könnyű és lenge modelleket, a hűvösebb őszre és hidegebb télre szűkebb modelleket kínálunk.

Blézerek és kabátok

A stílusos megjelenést mindig kiegészítheted egy blézerrel vagy zakóval, amely eredetileg az üzleti öltözködési stílushoz tartozott, de a modern divatvilágban ez a darab ma már bármilyen kombinációban viselhető.

A molettebb alkatú nők választhatnak maguknak a blézerek, zakók és a plus size kabátok közül, amelyeket kedvenc nadrágoddal vagy farmereddel viselhetsz, kiegészíthetsz egy ruhát vagy nadrágot.

Figyelj a Curvy Fashion stílusos blézereire, amelyeket övvel is ki lehet egészíteni, de akár kockás mintával is készülhet.

Plus size kabát

kockás női blézer

Divatos áttekintésünk a molett tavaszi divat 2022-es menő cuccairól nem lenne teljes a divatos kabát opciók nélkül, ami a hűvösebb hónapokban elengedhetetlen. A divatos kabát a telt nők számára a felsőruházat nélkülözhetetlen elemévé vált, és lehetővé teszi, hogy természetesebben egészíts ki bármilyen megjelenést.

A plus size kabát modellek klasszikus stílusokban elérhetők, közepes hosszúságban, amelyek különféle színekben kaphatók. A mintázatok közül a plus size szegmensben a legnépszerűbbek a kockás kabátok.

A divatos moletteknek készült kabátok sokoldalúsága határtalan, viselheted őket a mindennapokban egy farmerrel, az irodában pedig nadrággal vagy kosztümmel, de akár egy elegánsabb, alkalmi megjelenést is kiegészíthetsz vele.

2022 alkalmi ruha divat

Vélemény, hozzászólás?